Haagsche Bee - Nieuws Haagsche Bee - Informatie Haagsche Bee - Show & Tell Haagsche Bee - Leden Archief
Informatie over de HaagscheBee (al 20 jaar)

Wat is de HaagscheBee De HaagscheBee is een maandelijkse bijeenkomst van liefhebbers van quilten, patchwork en merklappen. De Bee wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd en er zijn geen commerciële belangen mee gemoeid.
Wat wordt er gedaan In een gezellige sfeer wordt er gewerkt, ideeën en tips uitgewisseld en men helpt en stimuleert elkaar bij het uitoefenen van de gezamenlijke hobby. Er worden geen cursussen gegeven en men kan er niets kopen, maar iedereen is altijd bereid elkaar met raad en d(r)aad bij te staan.
Wanneer en waar Op elke 3e Dinsdag van de maand,  van 13.30 -16.00 uur is er een Bee in de serviceflat 'Dekkershaghe' aan de Aaltje Noorderwierstraat 12 te Den Haag. 
Hoe kom ik er  Dekkershaghe bevindt zich in Den Haag west (Waldeck), vlak bij Kijkduin, tegen over 'Meer en Bosch'. Te bereiken met openbaar vervoer, randstadrail 3 halte Mozartlaan en bus 26. Voor de eigen auto is er voldoende gratis parkeerruimte, achter (van Beinumstraat) en opzij van Dekkershaghe (Mozartlaan)
Inlichtingen Inlichtigen over de Bee kan men telefonisch, bij voorkeur na 19.00 uur, krijgen bij:        

Doortje Liem tel: 070-3253131

Lyda Meerkerk tel: 070-3275973

Magda Korenhof tel: 070-7533120

U kunt natuurlijk ook e-mail sturen. doortjeliemsaes@ziggo.nl

Bee's in 2020

Bee’s in 2020:

21 jan – 18 feb – 17 mrt – 21 apr – 19 mei

16 jun – 21 jul – 18 aug - 15 sep

20 okt - 17 nov – 15 dec

Over de website
www.haagschebee.nl
Deze website geeft informatie over de HaagscheBee. Men vindt er berichten en nieuwtjes over gebeurtenissen die voor de bezoekers van de Bee interessant zijn. Ook bevat het verslagen en foto's van eigen werk van de deelnemers. 
Privacy statement Op deze website worden geen persoonsgegevens opgeslagen of geregistreerd. Op deze website worden ook geen cookies geplaatst nog voor tracking of anderzins. Op deze website wordt geen gebruik gemaakt van Google Analytics.
Copyrights De rechten van alle foto`s op deze website berusten bij de haagschebee. Niets hiervan mag worden overgenomen dan na uitdrukkelijke toestemming van de beheerders van de haagschebee.nl
Vrijwaring De organisatoren van de HaagscheBee kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de onder haar auspiciën verrichte activiteiten. Deelname aan elk  van deze activiteiten is geheel vrijwillig en daarom  voor eigen rekening en risico van de deelnemers.

 

Naar bovenkant pagina